Uitkijkpost

Vanachter een kunststof uitkijkpost naar het wild kijken in natuurgebieden, dat is de opzet. Ooggetuige zijn van een havik in glijvlucht. Met een beetje geluk geeft een natuurgebied veel van z’n geheimen prijs en met nog meer geluk vang je een hert, ree, vos of das in je verrekijker. De meeste kans op een wildontmoeting heb je met een kunststof wildscherm of uitkijkpost.

De vele voordelen van kunststof

Een kunststof uitkijkpost van Gampet Products biedt vele voordelen ten opzichte van houten uitkijkposten. De opbouw en uitstraling is gelijk aan die van hout, maar het materiaal is van natuurlijk gerecycled kunststof. De constructie is gebaseerd op veer/groef planken, die gedeeltelijk in de grond geslagen zijn. Kunststof Gordingen en de afdekplanken zorgen voor een stevig resultaat. De levensduur is minimaal 40 jaar. De kunststof palen en planken zijn ongevoelig voor rot, splinteren niet, hebben geen onderhoud nodig en zijn simpel te voorzien van informatieborden. Er is sprake van een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief van hout.

Meer weten?

Kunststof uitkijkposten zijn leverbaar uit de Nature-Line collectie. Heeft u interesse in het plaatsen van een wildscherm of kunststof observatiepost? Wij staan u graag bij met een gedegen advies. Neem voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen contact met ons op via 0315-641115