Routeplank

Speciaal voor de recreatieschappen leveren wij de kunststof routeplank. De routeplank(aanwijsplank) heeft ruimte voor twee routebordjes. De kunststof routeplank geeft op een niet aanwezige manier fiets-, en wandelroutes aan. De afmeting is 150 x 15 x 4 cm met aan de onderzijde een gat waarin een kunststof balkje zorgt voor het anker. Recreatieschap Achterhoek Liemers heeft de primeur en zorgt dat recreanten foutloos en zonder problemen van de prachtige fiets- en wandelroutes in deze streek kunnen genieten. Plaats kunststof routeplanken van save plastics en kijk er nooit meer naar om.

Huisnummerpaal

De kunststof routeplank wordt in het buitengebied veel toegepast als huisnummerpaal. Omdat de huizen veelal enkele meters van de weg afstaan kan de bewoner aan de weg een huisnummerpaal plaatsen met daarin het huisnummer. Op deze manier is het huisnummer ook goed zichtbaar vanaf de weg. Standaard leveren wij de huisnummerpaal in de kleur grijs.

De kunststof routeplank is leverbaar uit de Nature-Line collectie. Klik op onze brochure voor de modellen en mogelijkheden.