contact?

Plastic Route (Arnhem-Groenlo)

Veel organisaties zoeken naar een duurzame oplossing om afval te verwerken. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Voor organisaties gevestigd tussen Arnhem en Groenlo is er nu de kans om afval plastic een nieuw leven te geven. Plastic Fantastic, save plastics en Rouwmaat hebben een Plastic Route opgezet. Dit houdt in dat we afval plastic gaan inzamelen en dit verwerken tot een nieuw product voor de organisatie. Óf we sparen gezamenlijk voor een project met een publieke bestemming. Zo willen we organisaties de mogelijkheid bieden om laagdrempelig mee te werken aan de circulaire economie.

Mee doen kan via plasticfantastic.nu/route

ook een project beginnen?

Ons verkoopteam
(Bram, Marlous, Robert, Sjoerd, Jimmy en René)

 

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede producten voor de weg-, water- en natuurbouw. Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met onze producten uit afval plastic? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@saveplastics.nl of een laat een bericht achter via social media. Voor de particuliere markt hebben wij de webwinkel www.kunststofreus.nl opgericht.

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde producten.