contact?

Kinderen sparen voor nieuwe brug (Arnhem)

Kinderen uit de wijk Malburgen (Arnhem) sparen voor een nieuwe brug. Niet met geld, maar met zwerfafval. De gemeente Arnhem was direct enthousiast toen dit initiatief ontstond aan tafel met save plastics.

In hun eigen buurt, gingen de kinderen op zoek naar zwerfafval, samen met het Kinderwijkteam. Het afval plastic dat door hen werd ingezameld, is door save plastics verwerkt tot onder andere planken waarmee een nieuwe brug in de wijk is gebouwd. Zo werd zwerfafval ingezet als grondstof voor producten die de gemeente toch al nodig had.

Een initiatief dat eenvoudig kan worden opgeschaald: de gemeente Arnhem kan op deze manier legio producten voor de buitenruimte aan­schaf­fen. Zo gaan educatie, in­zame­ling en recycling hand-in-hand.

Detail brug Arnhem

ook een project beginnen?

Ons verkoopteam
(Bram, Marlous, Robert, Sjoerd, Jimmy en René)

 

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede producten voor de weg-, water- en natuurbouw. Ben je benieuwd hoeveel impact je kunt hebben met onze producten uit afval plastic? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 026 30 333 07, mailen op info@saveplastics.nl of een laat een bericht achter via social media. Voor de particuliere markt hebben wij de webwinkel www.kunststofreus.nl opgericht.

Net als jij hechten wij veel aan privacy en daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we voorzichtig omgaan met jouw gegevens.

keurmerken

Vraag naar onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde producten.