save plastics

Wij van save plastics vinden het belangrijk om bij onze bedrijfsvoering een bescheiden, doch duurzame en blijvende bijdrage te leveren aan een beter leefklimaat voor iedereen.
Door het volledig hergebruiken van afvalkunststof leveren wij die bijdrage. Save plastics is er op deze manier mede verantwoordelijk voor dat de afvalberg minder hard groeit dan strikt noodzakelijk. Save plastics staat al een kwart eeuw bekend als betrouwbare leverancier van gerecycled kunststof voor weg- water- en natuurbouw. Dat willen wij niet alleen zo houden maar ook verder uitbouwen. Onze betrouwbaarheid blijkt uit ons nog immer groeiende klantenbestand. Wij rekenen honderden Nederlandse gemeenten en overheidsinstellingen tot onze trouwe klantenkring. Wij willen u snel en vakkundig van dienst zijn. Daartoe hebben wij een eigen assemblagehal op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Wij streven naar geminimaliseerde transportbewegingen. Niet slechts uit kostenbesparing maar ook om de uitstoot van CO2 te beperken. Save plastics levert niet alleen constructies voor de professionele markt maar wil ook particulieren van haar diensten laten profiteren.

Save plastics wil maatschappelijk betrokken zijn. Niet in theorie maar in praktijk. Het save plastics Recycle Systeem is hiervan een goed voorbeeld: Een gemeente stelt ingezameld kunststof ter beschikking aan save plastics. Save plastics produceert hiervan beschoeiïng of bermverharding. Deze wordt vervolgens door lokale ondernemers binnen de gemeente toegepast. Met het SRS helpt save plastics gemeenten aan een zichtbaar recycleproces voor haar inwoners.

Save plastics maakt gebruik van Groene Stroom. Vijftig procent van haar wagenpark is hybride. Assemblage wordt gedeeltelijk uitbesteed aan sociale projecten. Save plastics steunt vele maatschappelijke doelen.

Save plastics: Milieubewust maatwerk in hergebruikt kunststof.

Wij zijn FSC®-gecertificeerd – FSC®-C016391