Kunststof steigers

Een kunststof steiger van Gampet Products biedt vele voordelen ten opzichte van houten aanlegsteigers. De opbouw van de kunststof steiger is gelijk als die van een houten steiger, maar heeft geen last van rot of gladheid. Een kunststof steiger bestaat uit kunststof paalkop (Een houten paal, met daarop een stalen bus en een kunststof paal). Het hout en staal staat onderwater maar rot dus niet. De kunststof paal staat bovenwater en rot evenmin. De palen worden onderling verbonden met een kesp, waarop onderliggers geschroefd kan worden. Op het kunststof frame worden vervolgens de kunststof steigerplanken geschroefd.

Gampet Products levert de segmenten desgewenst ook prefab aan. Eventuele randafwerking, vingerpieren, trapconstructies en aanpalende producten behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ervaring van watersporters leert dat kunststof niet opvalt en de gebruiksvriendelijkheid optimaal is. Voor u als beheerder is de lange onderhoudsvrije levensduur het belangrijkst. Kunststof profielen van Gampet Products hebben de uitstraling en verwerkbaarheid van hout, maar met een levensduur van minimaal 40 jaar. De kunststof profielen zijn ongevoelig voor rot, splinteren niet, hebben geen onderhoud nodig en zijn simpel te reinigingen.

Gampet Products levert een aanlegsteiger desgewenst in prefab onderdelen van 6 meter lang. Indien de bereikbaarheid moeilijk is leveren we de onderdelen los.

Kunststof steigers zijn leverbaar uit de Nature-Line en Strong-Line collectie. Klik op onze brochure voor de modellen en mogelijkheden.