Kunststof planken

Gampet Products beschikt over een groot assortiment kunststof planken gemaakt uit 100% gerecycled kunststof. De kunststof planken hebben de uitstraling en verwerkbaarheid van hout en een levensduur van ruim 30 jaar.

De producten van Gampet Products zijn ongevoelig voor rot, splinteren niet, hebben geen onderhoud nodig en zijn simpel te reinigingen. Doordat kunststof planken minder glad zijn dan hout, worden ze veel toegepast in jachthavens en op vlonders. Gampet Products levert de planken in de kleuren grijs, bruin en zwart. Speciaal voor de faunapassages leveren wij ook planken met een natuurlijke grijs / bruine uitstraling.

Unieke planken

Gampet Products heeft, naast haar standaard assortiment, meerdere modellen kunststof planken met een veer en groef verbinding (tand en groef). Veer en groefplanken zorgen voor een uitermate stak resultaat en zijn zeer geschikt voor onder andere kleine damwanden en schuttingen.

Daarnaast heeft Gampet Products een unieke kunststof steigerplank ontwikkeld met een onderlinge verbinding die is getest door TNO. Deze verbinden zorgt ervoor dat de verdeling van het gewicht met bijna 100% is verbeterd. Het zorgt ook voor een kaarsrecht eindresultaat en er zijn minder bevestigingsmiddelen nodig.

Vele toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van onze planken zijn enorm divers. Zowel in de wegen-, natuur- en waterbouw neemt het gebruik van kunststof toe. De planken van Gampet Products worden onder andere gebruikt voor:

– Kunststof bruggen
– Kunststof beschoeiingen
– Kunststof damwanden
– Kunststof steigers
– Kunststof hekwerken
– Kunststof vlonders

De mogelijkheden zijn ongekend. Bepaal zelf uw eigen toepassing met de kunststof planken van Gampet Products. Neem voor vragen en/of advies contact op met een van onze consultants via 0315-641115.