Kunststof palen

Het grote voordeel van een kunststof paal is dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben en door het productieproces hebben ze een natuurlijke uitstraling. Met een verwachte levensduur van ruim 30 jaar zijn onze kunststof palen een prima hout-, beton-, of staal vervanger.

Divers en Duurzaam

In ons leveringsprogramma hebben wij een grote verscheidenheid aan kunststof palen. Wij hebben zowel ronde als vierkante palen, met of zonder punt en wij hebben zelfs staalversterkte kunststof palen. Omdat kunststof palen niet geschikt zijn voor elke toepassing maken wij steeds meer gebruik van staal of hout. Wanneer wij gebruik maken van hout dan betreft het hout dat afkomstig is uit Nederland en dat voorzien is van een FSC keurmerk.

Onze bekendste kunststof paal is ongetwijfeld de diamantkoppaal. Deze kunststof paal  ziet u vaak als markeringspaal aan de straatkant. Onze combipaal is erg gewild in de waterbouw. De combipaal combineert namelijk de sterkte van hout met de duurzaamheid van kunststof. Hierdoor is de combipaal zeer geschikt om te gebruiken bij beschoeiingen of als funderingspaal bij steigers. Daarnaast leveren wij ook:

Kunststof palen zijn leverbaar in de kleuren grijs, bruin en zwart. Neem voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen contact op met een van onze pespecialisten via 0315-641115