Kunststof knuppelpad

Een kunststof knuppelpad van save plastics is een pad dat is aangelegd door een drassig terrein, of door een natuurgebied, zodat dit zonder problemen kan worden overgestoken. Dankzij knuppelpaden worden de mooiste natuur- en recreatiegebieden van Nederland en België nog beter begaanbaar. save plastics beschikt over een groot assortiment kunststof producten die hiervoor gebruikt kunnen worden.

De voordelen van kunststof knuppelpaden

Een knuppelpad, of looppad of loopvlonder bestaat uit kunststof palen, kunststof langsliggers, kunststof dwarsliggers en kunststof vlonderplanken om over te lopen. De kunststof vlonderplanken zijn leverbaar met antisliplaag. Dit verhoogd de veiligheid van het knuppelpad.

Kunststof profielen van save plastics hebben de uitstraling en verwerkbaarheid van hout met een levensduur van ruim 40 jaar. In vergelijking met hout is de toepassing van een kunststof knuppelpad van Gampet bijzonder veilig en duurzaam.

De kunststof profielen zijn ongevoelig voor rot en splinteren niet. De materialen zijn tevens bestendig tegen brak water en zijn UV-bestendig. Ook zijn de knuppelpaden bestand tegen temperatuursveranderingen en beschikken over een hoge drukvastheid. Tevens hebben de knuppelpaden van save plastics geen onderhoud nodig en laten zich hierdoor tientallen jaren prima belopen.

Snel leverbaar

save plastics levert een knuppelpad desgewenst in prefab onderdelen van 6 meter lang. De materialen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, bruin en optioneel zwart. Indien de bereikbaarheid moeilijk is leveren we de onderdelen natuurlijk los.

Neem voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen contact met ons op via 026 3033307