contact?

save home
duurzaam en goed wonen

Save plastics introduceert een volledig zelfvoorzienende en verplaatsbare woning (bekijk hier de 360 graden virtuele tour), geproduceerd met lokaal afvalplastic. De save home is het eerste huis dat de vier elementen van ‘goed groen wonen’ combineert: comfort & veiligheid, zelfvoorziening, mobiliteit en lokaal circulaire productie.

De save home is een verplaatsbare woning die niks inboet op luxe en comfort. De woning bestaat uit losse units die naar wens kunnen worden geschakeld. Dankzij o.a. slimme plaatsing, goede isolatie, zonnecollectoren en de nieuwste technologieën is de woning zelfvoorzienend. Waar mogelijk wordt 100% gerecycled plastic gebruikt. Zo wordt de gevel volledig bekleed met kunststof alsmede het buitenterras. Overige gebruikte materialen zijn zo duurzaam mogelijk.

virtuele tour

Benieuwd hoe onze save home eruit ziet? Bekijk de woning en loop er virtueel doorheen. Start hieronder de virtuele tour in een nieuw venster.

bekijk woning

onder architectuur gebouwd

De save home is ontworpen door Architectenbureau Enklaar en Klavers en is volledig doorgerekend volgens de geldende normen.

Specificaties

Circulair:    In constructie en afwerking is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van 100% gerecycled plastic, overige gebruikte materialen zijn nagenoeg allemaal circulair.
Zelfvoorzienend:    De nieuwste technologieën, goede isolatie, zonnecollectoren en het “op de zon” plaatsen van de woning, maakt zelfvoorzienend wonen mogelijk.
Modulair:    De woning is modulair opgebouwd, de losse units kunnen naar wens worden ingedeeld en geschakeld.
Verplaatsbaar:    De afzonderlijke units kunnen m.b.v. een dieplader worden verplaatst.

in de media

word lid van de community

Ruim 30 jaar maken wij met succes gerecyclede producten voor de weg-, water- en natuurbouw. Recent hebben wij de save home geïntroduceerd, een volledig zelfvoorzienende en verplaatsbare woning. Wil je niks missen van de ontwikkelingen van de save home, wordt dan lid van onze community en hoor het direct als er ontwikkelingen zijn.
keurmerken