Bostrap

Een bostrap (ook wel een natuurtrap genoemd) is een verbinding tussen op twee verschillende niveau’s gelegen vlakken. Het maakt een glooiend natuurlandschap eenvoudig begaanbaar voor iedereen. Natuurtrappen gaan goed op in hun omgeving door hun eenvoudige voorkomen. Tegenwoordig kiezen vele gemeentes voor bostrappen van gerecycled kunststof. Redenen om voor gerecycled kunststof te kiezen:

– Duurzaam
– Milieuvriendelijk
– Eenvoudig te verwerken (zeker wanneer met dit vergelijkt met een betonnen productvariant)
– Rot en splinter niet
– Recyclebaar

Bostrap van Gampet Products

Gampet Products levert een kunststof bostrap die er natuurlijk uitziet. Opdrachtgevers als Staatbosbeheer, recreatieschappen en natuurorganisaties plaatsen steeds vaker kunststof bostrappen of kunststof natuurtrappen. Een kunststof bostrap is duurzaam en behoeft geen onderhoud. Gampet Products levert de kunststof bostrap met een grijs / bruine uitstraling.

Omdat natuurtrappen vaak in moeilijk begaanbare gebieden worden aangelegd is het wenselijk dat de traptreden een zo’n laag mogelijk gewicht hebben. Gampet Products gebruikt kunststof balken als traptreden van de natuurtrap. Deze balken zijn eenvoudig te verwerken in moeilijk begaanbare (natuur) gebieden.

Een kunststof bostrap is in vele afmeting mogelijk. De kunststof traptreden (balken) van de natuurtrap kunnen, indien nodig, afgekort worden om de juiste afmetingen te verkrijgen. Neem voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen contact met ons op via 0315-641115.